Billys

Da blir vel neste nattmat, One tree hill og Hellcats. Nattmaten er ?veldig sunn?, en god Billys, med masse kalorier i. One tree hill er en tv- serie som jeg har fulgt med siden 2004 eller 2005 og det har kommer 8 sesonger, eller den 8. sesongen holder fortsatt på å gå i Amerika eller USA som mange andre også sier. Hellcats er en tv- serie som har nesten akkurat kommet i USA. Hellcats handler om Marty som er en tøff jente og som ikke har så veldig cheer glød. Marty blir med i cheerleader gjengen Hellcats fordi hun ikke har råd med å gå på juss universitetet. Det er mye intriger, kjærlighets drama og cheerleadning. Perfekt tv- serie for deg som liker Cheerladning.

Jeg kan da fortelle dere litt om One tree hill, for dere som ikke vet hva eller hvordan tv- serien er, så her kommer det;
Lucas Scott er sønnen av Karen, som var sammen med Dan Scott da hun var 17 år gammel. Karen ble gravid og Dan stakk av på collage for å satse på basketball karrieren. Dan blir sammen med Deb og får sønnen Nathan Scott. Da Lucas og Nathan var 16 år gammel, havnet Lucas på basketball laget Ravens og de var brødre. Nathan likte ikke Lucas så han prøver å gjøre alt for at han skal slutte på Ravens?


Et bilde i fra Bulgaria tur 2010, sammen med familien. Savner brunfargen min!

See ya

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits