Null godteri!

 

Beklager så utrolig lite blogging i det siste! Grunnen til at jeg ikke har blogget så mye er fordi at jeg vet ikke helt hva jeg skal blogge om. Så nå skal jeg prøve å blogge så mye som mulig når jeg har tid.

I dag så har det bare vært slappe av dag, så har godt i kosedress i hele dag. Jeg har akkurat kommet hjem fra bensinstasjonen, kjøpte meg Pucco (Cocio) som er seriøst verdens beste sjokolade drikke, fra Sverige. Så nå sitter jeg i koser meg med Pucco, Gossip girl og snart starter One tree hil på tv.

Planene i kveld er å dra på kino sammen med Martine, Thea og Julia og vi skal se Burlesque som jeg har allerede sett to ganger. Jeg skal faktis ikke ha noe godteri nesten! Jeg skal bare ha en drops pakke og en flaske voss! Vær gang er på kino så kjøper jeg alltid godteri, brus, popkorn og masse annet, men nå skal jeg bli sunn!Og jeg starter i morgen! Det skal ikke bli noe godteri i ukedagene, jeg skal prøve å spise salat hverdag og jeg skal også begynneå trene hverdag!
Men nå slår dataen snart av seg så jeg er nødt til å gå?

?See ya

 

2 kommentarer

bannerc0re

06.feb.2011 kl.18:24

Ett tips: det er ikke sunt og bra for kroppen at man trene vær dag :)

når man f.eks løper, løfter vekter osv bryter man ned muskelmassen til kjøttdeig på en måte,

den bruker 24 timer på og bygge seg opp igjen(da vil muskelmassen øke) om du trener samme muskel vær dag, vil muskelen bli skadet. så jeg råder deg til og trene annenvær dag, eller overkroppen en dag og bena neste dag, (noe som jeg selv gjør)

sandralfredriksen

06.feb.2011 kl.22:34

bannerc0re:Skal bare begyne å ta sittups på kvelden hver dag :)

Skriv en ny kommentar

hits