Michelle Haugen

 

Kjære Michelle H!


Jeg så deg første gang i 9. klasse og tenkte hun var litt rar, til jeg ble kjent med deg! jeg digga deg. Jeg følte meg truet når vi hadde vært veldig gode venner en stund fordi jeg var redd for at du skulle ta i fra meg Thea! Vi ble uvenner og jeg ANGRER for alt det jeg sa til deg! Jeg har så utrolig dårlig samvittighet... men jeg føler at det førte oss nærmere hverandre!
Etter ALLE krangler vi har hatt har det ført oss nærmere og nærmere hverandre...

Men når skal jeg ikke dra opp alt det idiotiske som har skjedd mellom oss! det brevet her skal jo handle om alt det bra som har skjedd og som kommer til og skje i live vårt! ♥

Vi har våre uenigheter, diskusjoner og "små" krangler, men en ting skal du vite og det er det at jeg Elsker deg bestevennen min! ♥
Hvor hadde gjengen vår vært uten deg og hyperheten, galheten, partyjenta, snille, beste, trofaste den hadde kanskje vært her, men du eller Julia hadde ikke vært i den da! det er du som lager liv i gjengen! 
Jeg har det aldri kjedelig når jeg er med deg! Jeg kan snakke med deg om absolutt alt!

Du betyr så utrolig masse for meg Michelle! Jeg føler at jeg kan snakke med dag om absolutt alt. Jeg har mange venninner som jeg kan snakke med, men når jeg snakker med deg så føler jeg at du ikke dømmer meg. Om jeg snakker om kjærlighets live mitt, nedturene og oppturene mine og alt det andre, så føler jeg ikke at du dømmer meg! Du er den jeg stoler aller mest på!

Jeg gleder meg så utrolig mye til tiden fremover! Siste halv året i 10:klasse, sommer 2011, gutter, stranden, fester, ny skole, russe tiden og alt det andre! Jeg gleder meg, til tiden som kommer!

 

Jeg elsker deg, Michelle ♥

 
 

Én kommentar

Michelle

21.mar.2011 kl.14:40

<3 <3 herlig du er sandra!! elsker deg også!

Skriv en ny kommentar

hits