Prøvemuntlig gikk jo utrolig bra! Never say never ♥

Heeyy!

I dag så var det jo Prøvemuntlig - matte! det gikk faktisk utrolig bra fra min side iallefall. Jeg hadde ikk lest igjennom fremføringen og hadde heller ikke øvd noe med tekst og plakaten sammen. Så jeg tror at om jeg hadde gjort det og brukt mere "matte språk" så hadde jeg vell fått en bedre karakter! Ikke det at jeg ikke er fornøyd med karakteren min, jeg ble utrolig fornøyd med den! jeg var bare bitte litt unna en bedre karakter.

Så dro jeg og TC hjem til meg for å slappe av litt. Så fikk jeg litt lyst til å leke cowboy, så jeg tok bøsja til lillebroren min og snakka "cowboysk".... Det ble en del bilder, legger de ut etterpå. Så gikk turen videre ned til byen for å titte litt og ta en kaffe på jordbærpikene. Jeg har ett lite problem jeg er nemlig litt shoppaholick, og da har jo jeg selvsagt lyst på absolutt ALT! Så jeg fant skikkelig masse fint i byen, men når jeg finner noe som jeg har lyst på, så har jo jeg aldri med meg penger til byen... men når jeg har med meg en del penger, så finner jeg meg aldri noe! RART!

Da TC hadde dratt så kom Malene AF, nesten rett etter TC. Så nå skal jeg og Malene AF på kino, nemlig NEVER SAY NEVER by - JUSTIN BIEBER♥♥♥♥♥
Det kommer helt sikkert flere innlegg i kveld om filmen og sikkert litt mer!

 

Snas

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits